Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

 

Bedrijfsprofiel KERAF

KERAF – expert in tijdelijke stroom en verlichting

 

KERAF is een vertrouwde naam in de branche voor elektrotechnisch rubber en tijdelijke verlichting. Ons bedrijf stond aan de wieg van het moderne rubber contactmateriaal en heeft zich ontwikkeld tot een expert in oplossingen voor tijdelijke stroom. Al meer dan 65 jaar gevestigd in havenstad Rotterdam leveren we stekkers, kabels, verdeelkasten, transformatoren en lampen voor bouw, industrie en entertainment. Als producent én als importeur.

 

 

 

 

Van pionier tot specialist

 

KERAF - ‘Kranendonk Elektrische Rubber Artikelen Fabricage’ - neemt een unieke plek in binnen de Nederlandse markt voor elektrotechnisch rubber. Niet lang na de oprichting in 1947 ontwierpen we als eerste in Nederland een rubberen industriële variant van de bakelieten stekker.  Vele andere volrubberen toepassingen volgden, zoals de verdeelkast, de veiligheidstransformator en verlengsnoeren met aangespoten stekkers – destijds stuk voor stuk ‘firsts’ in de markt. Langzamerhand groeide ons bedrijf uit tot wat het nu is: specialist in tijdelijke stroom en aanverwante producten, zoals verlichtingsarmaturen voor bouw, industrie en entertainment.

 

 

Producent én importeur

 

Sinds de jaren ’80 is KERAF naast producent ook importeur en agent van diverse merken elektromateriaal. Klanten vinden bij ons alles wat ze maar nodig zouden kúnnen hebben – van standaard CEE- of Schuko-contactmateriaal  tot industriële lampen en geconfectioneerde kabels. Ook is KERAF actief in de export. Niet alleen via verschillende Europese agentschappen maar ook via onze Vlaamse dochterfirma, die klantspecifieke producten maakt en vermarkt in België en Frankrijk.

 

 
 

Voor alles een oplossing

 

Nieuwe producten ontwerpen, oplossingen bedenken voor vragen en problemen – het zit in ons DNA. Vanuit onze werkplaatsen in Nederland en België blijft KERAF ook zelf stroom- en lichttoepassingen ontwikkelen, met veel oog voor de vraag in de markt.  Dankzij onze schat aan ervaring weten we voor alles wel een veilige en bedrijfszekere oplossing te vinden. Van kleine aanpassingen die voor u nét beter werken tot compleet nieuwe producten - brand labeled of custom made. Als het er niet is, dan maken we het gewoon. Dat deed KERAF vroeger, en dat doen we nog steeds.