Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.


Unesco Werelderfgoed Kinderdijk kiest voor FENON 2200K led

FENON 2200K led armaturen.

 

Het zal u niet ontgaan zijn, KERAF heeft in samenwerking met de Technische Unie, de wereldberoemde molens van Kinderdijk mogen uitlichten.
Bij de vorige editie werd bij 4 molens getest met het nieuwe type FENON led armatuur. Na deze geslaagde test is er voor gekozen om alle 19 molens in het vervolg uit te lichten met de FENON 2200K led armaturen. Het resultaat: een sprookjesachtig tafereel en lovende recensties.
media

 
 

Voorsprong door Japanse techniek van Citizen.

 

 KERAF maakt met haar eigen huismerk FENON, gebruik van leds van het prestigieuze merk Citizen. Deze Japanse fabrikant heeft een vooraanstaande plaats op het gebied van high power leds. De vermogens, lumen output en vooral de kleurstabiliteit over tijd zijn ongeevenaard.
Met de Mac Adam Step3 productie standaard, waarbij er geen zichtbare kleurverschillen zijn tussen de Citizen leds en er tevens geen binning nodig is, zijn deze witte high wattage leds de ideale keuze voor warm witte tot koud witte powerleds.

Uitleg over de 2200K leds vindt u op onze deze eerdere nieuwspagina (klik hier)Kinderdijk avond

*bakstenen nu beter te zien door hogere RA-waarde

Hoge RA waarde, meer detail.

  

CRI  
Naast een enorme energie besparing, hebben de leds van Citizen een ander voordeel. Namelijk een hoge RA-waarde (CRI index). De RA-waarde zorgt ervoor dat details beter waarneembaar zijn. Bij de conventionele natriumhogedruk lampen, is de gemiddelde RA-waarde rond de 60. Hierbij lijkt het of er een waas om het uitgelichte object hangt. Met de hoge kwaliteit Citizen leds is dat verleden tijd. Citizen leds zijn verkrijgbaar met een waarde van ruim boven de 90.

 

 

 FENON armaturen ook voor uw project.

De armaturen van FENON zijn niet alleen beschikbaar voor eigenaren of beheerders van exclusieve panden. Ze zijn interessant geprijsd en door de extreem efficiënte leds verdient het armatuur zich ook nog eens zeer snel terug. Daar bovenop voldoen de armaturen aan de eisen van EIA2018. Dit maakt de aanschaf nog interessanter door een flinke subsidie die de overheid beschikbaar maakt. Laat u zich hierover informeren door uw technische vakhandel of door één van onze medewerkers.

Standaard 3 jaar garantie.
Verkrijgbaar met verschillende lichtbundels.
Eulumdat bestanden beschikbaar ten behoeve van uw lichtplan.


Klik hier voor de overzichtspagina
overzicht 2200K