Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Laat de donkere dagen maar komen

14 september 2015, 09:02
FENON levert onvergelijkbare kwaliteit in LED werkverlichting

Niet alleen omdat het verreweg de beste energiezuinige werkverlichting is, maar ook omdat vergelijken zo moeilijk is.

Waar u op moet letten en waarom het Nederlandse merk FENON de beste keus is voor u:


FL-602-S

FL-602-S 8.100 lumen (55 W)

FENON PROF-line is de echte top in LED werkverlichting. De nieuwste armaturen van FENON leveren van 2.350 tot liefst 29.000 lumen in daglicht kwaliteit (5000K).

Onterecht wordt de lichtopbrengst van armaturen vaak nog in Watt weer- gegeven, maar Watt geeft louter het verbruik aan en dat doet FENON LED armaturen te kort.

Geen enkel ander merk LED werkverlichting weet zoveel lumen uit een Watt te halen (tot wel 147 lumen per Watt). Dat heeft twee voordelen: u krijgt bij evenveel verbruik aanzienlijk meer licht op het werk én de warmte-afgifte is opvallend laag.

FENON assembleert haar hoog-
waardige werkverlichting in Nederland. Daarbij maakt het gebruik van een slagvaste aluminium behuizing, een solide en verstelbaar verzinkt statief, LED-technologie van onder meer Citizen en Bridgelux, een Osram of Tridonic driver en de vermaarde
Keraf aansluitsnoeren (5 meter) met aangegoten stekker.

 FL-801 14.500 lumen (100 W)

Alleen het beste is goed genoeg

Door in Nederland te assembleren kan in de FENON armaturen altijd de meest actuele LED technologie worden toegepast. Dat maakt dat FENON binnen de energieklasse A++ valt.
Op deze kwaliteits armaturen wordt dan ook drie jaar garantie gegeven.

Als paradepaard is de FL-1000 aan het assortiment toegevoegd. Deze lumenbom heeft een opbrengst van maar liefst 29.000 lumen bij een verbruik van slechts 200 W.


FL-1000

FL-1000 29.000 lumen (200 W)

FENON PROF-line armaturen zijn verkrijgbaar in klasse I, II en III en in verschillende vermogens en
voedingsspanningen. Klasse II en III armaturen mogen binnen handbereik gebruikt worden en worden optioneel met statief geleverd.

"Er is voor elke toepassing een geschikt FENON armatuur"  
  
    -klik hier voor het assortiment-

  
De medewerkers van Keraf helpen u graag bij uw keus in welk LED armatuur het meest geschikt is in uw situatie.


De techniek is zo ver, nu is het moment om over te stappen

FENON levert ruim 4 jaar LED armaturen. FENON importeert de
LED armaturen bewust niet uit het buitenland. De kwaliteitsnorm die FENON hanteert, kan niet gehaald worden met Verre Oosten armaturen.

In samenwerking met grote A-merken heeft FENON een lijn LED armaturen ontwikkeld waarbij de lichtopbrengst van concurrerende merken op grote achterstand gezet werd. Twee jaar  geleden kwam FENON als eerste al met een echte 500 W halogeen bouwlamp vervanger. Enige maanden later introduceerde FENON een 100 W versie waarmee voor het eerst een 400 W gasontladingsarmatuur vervangen kan worden*.

Dit jaar met de komst van het 200 W LED armatuur is er geen twijfel meer: "LED is niet de toekomst, LED is nu".


Wat klanten ervaren.


2x LED 100 Watt (FL-801)

Onlangs kregen we van een klant een foto toegestuurd. In deze situatie zijn 2x 400 Watt HQI-T armaturen vervangen door 2x FENON 100 Watt LED armaturen. Volgens de tevreden gebruiker geeft dit "veel meer licht* en zag hij zijn werkelijke energieverbruik van ruim 1000 W (inclusief verliezen in de ballast) teruglopen naar 210 W.