Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

KERAF presenteert: TubeMaster

14 september 2015, 09:02


KERAF TUBEMASTER.


De nieuwe serie TUBEMASTER slagvaste IK10 led armaturen biedt tot IP67 bescherming tegen vocht en stof. Deze serie armaturen biedt de ideale oplossing voor tijdelijke verlichting bij evenementen en op constructie- of werkplaatsen zoals scheepswerven, bouwplaatsen en andere locaties met verzwaarde omstandigheden.

Tube Master in container
*permanente opstelling in een tunnel.


De TUBEMASTER is vrijwel onderhoudsvrij, zeer efficiënt met energie en heeft daardoor aantrekkelijk lage kosten gedurende de levensduur. Als eerste in zijn
klasse optioneel verkrijgbaar met AUTO-DIMMING door middel van RADAR voor nog lagere energiekosten en een nog snellere terugverdientijd.


 

*TM4000

De TUBEMASTER bevat de meest geavanceerde led-technologie, aangepast aan mobiel gebruik. Hetmoderne ontwerp naar laatste inzichten zorgt voor een lange levensduur en optimale lichtverdeling.Toepassing van de TUBEMASTER met optione AUTO-DIMMING zorgt voor een zeer aanzienlijke energiebesparing en reductie in de uitstoot van CO2 en voldoet volledig aan de aanvullende eisen voor klasse II bouwarmaturen voor ruw gebruik zoals gesteld door de NVWA.Het hoogwaardige aluminium profiel is ontworpen voor een optimale koeling van de led’s en zorgt voor een zeer

lange levensduur. Door het onderhoudsvrije karakter zijn de totale kosten gedurende de levensduur aantrekkelijk laag vergeleken met conventionele of 1e generatie led armaturen.
De TUBEMASTER is verkrijgbaar in een 1500, 2750 en 4400 lumen uitvoering bedoeld als directe vervanging van 2x18, 2x36 en 2x58 watt conventionele TL armaturen.

De gebruikte diffuser is van een speciaal ontwerp waardoor het licht een aangenaam en natuurlijk karakter krijgt. De gebruikte led’s hebben een hogekleurweergave index (cri) waardoor alle kleuren natuurgetrouw en neutraal worden weergegeven.De kwaliteit van het licht overtreft dat van de vertrouwde fluorescentielampen en het verblindende harde licht dat veel 1e en 2e generatie led armaturen plaagt ontbreekt volledig.*TM1500

 De extreem slagvaste buizen zijn van hoogtransparant UV gestabiliseerd polycarbonaat, standaard voorzien

van beschermfolie. Innovatief zijn de 8-hoekige eindkappen. De vorm verhindert het wegrollen en zorgt dat de gebruiker het licht in stappen van 15 graden kan instellen.

De TUBEMASTER is ook verkrijgbaar met met een schuko of CEE-form doorlusvoorziening. Voor situaties waar een veilige spanning vereist is, zijn de armaturen verkrijgbaar in 24V, 42V en 110V(DC).